Heklet sommer pledd

Jeg har denne gangen heklet et nydelig sommer pledd/ sofateppe i 100% bomull. Jeg har brukt Drops Paris og heklenål 5. Teppet ble mye større enn oppskriften tilsa, selv om rutene mine var 22x 22 cm som også var målene på oppskriften. Jeg har valgt fargene naturhvit, oker, rust, orange, mørk lilla og turkis. En farge mer enn det sto i oppskriften og jeg har også som dere ser valgt andre farger. 

Teppet var veldig artig å hekle, men etter min mening alt for mye søm. Jeg synes jeg brukte mer tid på å sy enn å kose meg med heklingen. MEN det endelige resultatet ble flott synes jeg. 

Her er bildet av mitt teppe og også oppskriften på det. 

Kos dere med sommerhekling og 

Ha en riktig flott dag :) 

http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=5583&cid=3#hekling #drops #Paris #sofateppe #sommerteppe #blomster #hekle #design #hus #hjem #stue #gratis #oppskrift

2 kommentarer

Hverdagslykker

04.05.2016 kl.14:16

Så utrolig fint!

garnogfiller

04.05.2016 kl.15:34

Hverdagslykker: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits