Siste skrik på heklefronten

Denne våren er det ikke til å unngå å hekle de meget populære bleiebuksene, både til jente og gutt. Det vil ikke være mange småtasser uten disse i sommer om en skal bedømme alle de flotte innleggene og bildene som blir postet på face book om dagen. 

Jeg har også heklet dem, jeg heklet også et par sokker og en lue i samme stil .) Alt i deilig bomullsgarn fra Drops. 

Og her får du oppskriften på you tube: https://www.youtube.com/watch?v=hUM-T8Xprws#hekle #bleiebukse #lue #sokker #bomull #sommer #oppskrift

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits