Vårsol og hekling

Nå er endelig våren her og med den kommer også flere mammaer ut med babyene sine, det betyr at det blir ennå mer å gjøre for meg, men det er jo bare artig .) 

Jeg har heklet masse siden sist og tenkte jeg nå skulle benytte sjansen til å vise frem, men også til å poste linker til noe av det jeg har laget, men noe er også min egen design. Håper dere liker det dere ser :) 
 

Ha en flott tirsdagskveld :D#teppe #baderom #soverom #blomster #design #hekling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits