Bestemorruter med en vri

Dette nydelige teppet hekles på samme måte som vanlige bestemorruter...et flott effekt teppe for den som ikke er så dreven i hekling ennå, men som kan lese mønster....

Her er gratis mønster https://chrystalkay.wordpress.com/2015/09/23/squared-granny-throw-written-pattern/

Her er også en you tube video som forteller hvordan du gjør https://www.youtube.com/watch?v=SxJdbzAtyT4

Hun bruker lang tid til å komme til starten på prosjektet sitt, men når hun er i gang forklarer hun enkelt også for en nybegynner hva de skal gjøre steg for steg.

Lykke til :) #hekle #oppskrift #bestemorrute #teppe #design #interiør

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits