Nytt teppe og pute

Dette settet heklet jeg i c2c...c2c, betyr rett og slett corner to corner, hjørne til hjørne...artig å hekle og går veldig raskt. 

Jeg brukte 5 dager på teppet og puta. Teppet er 180 x 160 cm og puta er 50 x 50 cm. 

Jeg har ikke brukt noen oppskrift, men kan lage en om det er ønskelig...

Jeg brukte Drops Paris og heklenål nr 5 

Dette er en gave til min søster som blir 40 år om noen dager :) 

 #hekle #håndlaget #drops #teppe #pute 

2 kommentarer

Hobbystua

10.02.2016 kl.18:44

Dette var kjempelekkert både puten og teppet,og ikke minst en herlig gave og få på sin bursdag også:-)) Og har du lyst så er jeg glad om du skriver ned hvordan du har gjort dette:-))

garnogfiller

10.02.2016 kl.22:00

Hobbystua: Tusen takk .) ja det skal jeg gjøre vet du...enkel og artig hekling :9

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits