Søte heklede blomster

Her er ennå et gratis mønster, for dere heklere der ute. Disse supersøte blomstene er flotte som dekor på små ting som luer, vanter ol, men også på enkle tepper...

Husk å linke til designer om du bruker mønsteret hennes. Cynthia Banessa heter denne flinke designeren og her er mønsteret hennes. 


http://cynthiabanessa.com/2015/07/crochet-flower-motif-pattern/

 

#hekle #blomster #mønster #gratis

4 kommentarer

tepausen

10.02.2016 kl.09:36

Nydelige blomster du har laget

garnogfiller

10.02.2016 kl.10:45

tepausen: Det er en flott oppskrift, enkel men effektfull .)

Iselin Renée

10.02.2016 kl.21:40

Kjempe fine :)

garnogfiller

10.02.2016 kl.22:01

Iselin Renée: Ja de er kjempe søte :)

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits