Hekta, på mønster

For det meste lager jeg mitt eget mønster, men samler likevel mange mønster fra andre kreative designere rundt om i verden, så har et enormt lager av flotte ting jeg har lyst til å dele med dere...dere vil finne disse mønstrene mønstrene under forskjellige kategorier....det meste vil være engelsk/ amerikanske mønster og noen av disse vil jeg også oversette, dersom jeg har tid og får godkjennelse til å gjøre det av designeren. 

La dere inspirere, men husk å linke tilbake til designer om dere legger ut det dere lager...Fint om dere følger og linker til min side også...her blir det mange flotte mønster å prøve eller la seg inspirere av etterhvert. 

Her er det første mønsteret, en sommerfugl

Ha en flott dag :) 

http://zancrochet.blogspot.no/2016/02/butterfly.html

#gratis #hekling #mønster #sommerfugl #design 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

garnogfiller

garnogfiller

49, Tinn

Jeg er er en hekleglad dame som bruker mye tid på hobbyen min. Jeg hekler alt fra fra babyting til interiør. Jeg bruker både garn og filler i det jeg hekler. Jeg prøver gjerne ut andres oppskrifter, men aller helst liker jeg å lage mine egne ting. Jeg er kreativ, er glad i farger og elsker følelsen av mykt garn og stoffer mellom fingrene. Det å skape noe beriker livet mitt. Jeg deltar på noen markeder hvert år hvor jeg selger mine kreasjoner, mest fordi det er hyggelig og sosialt, men også fordi det er mer personlig å møte kunder på den måten, enn kun salg på nett. Men det er salg på nett jeg gjør mest og da gjerne via min salgs og hobby gruppe på face book, "Marianne- Moro med garn og filler" heter den.

Kategorier

Arkiv

hits